Dlhodobá spolupráca

Každý freelancer vám potvrdí, že najlepšou spoluprácou je dlhodobá spolupráca. Tá mi nielen pomôže dokonale pochopiť môjho klienta, ale je výhodná pre obe strany. Klient má vo mne partnera, ktorý spraví všetko potrebné a celý proces je navyše efektívny. V tomto článku sa dozviete 5 dôvodov pre dlhodobú spoluprácu so mnou.

5x prečo povedať ÁNO dlhodobej spolupráci

Dlhodobá spolupráca = perfektná spolupráca. Prečo sa oplatí pre obe strany?

1. Vaša aplikácia bude vždy aktuálna

To, aby bola vaša aplikácia aktuálna, je naozaj dôležité. Pokiaľ sa aktualizovanie zanedbá, hrozí nielen nefunkčnosť, ale znižuje sa aj bezpečnosť aplikácie a ak prebieha vaše podnikanie hlavne vďaka nej, znižujú sa aj príjmy.

Dlhodobá spolupráca so mnou je garanciou toho, že vaša aplikácia bude vždy aktuálna. Aktualizácie systémov vychádzajú na týždennej báze, zatiaľ čo bezpečnostné updaty vychádzajú vždy, keď sa objaví zraniteľné miesto. Okamžité aktualizovanie, ktoré získate s dlhodobou spoluprácou, zaistí bezpečnosť aplikácie.

2. Čas vyhradený iba pre vás

Pracujem na dlhodobých projektoch, ktoré pre mňa majú zmysel, a teda si musím rozumne deliť čas. Nie vždy mi ostane na to venovať sa všetkým požiadavkám, ktoré mi prídu.

To, že budeme spolupracovať pravidelne a dlhodobo je zárukou, že si na vás svoj čas vyhradím. Definujeme si fixný počet hodín, počas ktorých sa budem venovať iba vám a vášmu projektu.

3. Prioritné riešenie vašich problémov

Klientom, s ktorými spolupracujeme pravidelne a dlhodobo, sa venujem prioritne. Na takéto požiadavky odpovedám prakticky ihneď a týchto klientov beriem ako dôležitých. Celý proces spolupráce je teda nielen efektívnejší, ale aj rýchlejší.

4. Monitorovanie v reálnom čase

Dlhodobá spolupráca so mnou prináša aj real-time monitoring. Vaša aplikácia bude napojená na sledovanie v reálnom čase. K monitoringu budete mať prístup odkiaľkoľvek vy, ale aj ja. Cez nástroj GitHub sa dozviete, či je vaša aplikácia v poriadku a čo sa s ňou dialo v poslednej dobe. Môžete si nastaviť aj e-mailové alebo SMS notifikácie pre prípady, že vaša appka bude v problémoch.

5. Kontrola nad mojou prácou

Úlohovací systém YouTrack vám prehľadne zobrazí všetky vaše úlohy a požiadavky. S každým updateom dostanete notifikáciu so stavom konkrétnej úlohy – kedy som na nej začal pracovať, kedy je na prácu naplánovaná, kedy sa čaká na vašu reakciu a kedy je úspešne ukončená.

 

Poďte do dlhodobej spolupráce so mnou

Vidíme teda, že dlhodobá spolupráca má svoje výhody pre obe strany a je WIN-WIN situáciou. Kontaktujte ma a rozbehnime spoluprácu!

Zdieľaj